Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

Ready Player 3

Ready Player 3 – Ett annorlunda gamingevent med Game Grumps och Jacksepticeye

Tillsammans har ”gejmarna” Game Grumps, som består av Arin Hanson & Dan Avidan, och Jacksepticeye över 20 miljoner följare bara på Youtube. Istället för att som vanligt filma och lägga ut klipp på YouTube reser de nu på turné runt om i världen under namnet ”Ready Player 3” och kör sin show live.

De tre kommer att spela sina favoritspel, kommentera varandra, skämta och ha jäkligt roligt på scenen, precis som de är kända för på YouTube. Kvällen avslutas med en Q&A där alla frågor är tillåtna – speciellt som svaren ofta kommer att handla om något helt annat än vad som frågats om.

– Jacksepticeyes karriär kickstartades när vår egen YouTube-stjärna PewDiePie uppmanade sina fans att följa honom. Vi vet att killarna har många fans i Sverige så vi är väldigt glada att kunna ta hit dem, säger Berang Shahrokni hos arrangören Shownight.

Game Grumps: YouTubeTwitterInstagram

Jacksepticeye: YouTubeTwitterInstagram

 

Om Game Grumps

Game Grumps är en popular YouTube-show under ledning av Arin Hanson och Dan Avidan. Serien skapades 2012 av Hanson och komikern Jon Jafari (känd som JonTron). När Jafari lämnade showen året efter för att fokusera på sin egen YouTube-serie, efterträddes han av Avidan.

 

Om Jacksepticeye

Den irländske producenten, gaming-kommentatorn och internetpersonligheten Seán William McLoughlin är bättre känd under sin online-pseudonym Jacksepticeye. McLoughlin startade sin YouTube-kanal 2012. Året efter så pratade vår egen YouTube-stjärna PewDiePie om honom i ett klipp vilket gjorde att Jacksepticeyes följarantal sköt i höjden som en raket.

 

Game Grumps & Jacksepticeye “Ready Player 3”

Stockholm Waterfront

Söndag 8 oktober, kl 19:30

Showen är ca 90 minuter lång utan

 

Biljetter www.shownight.se

Biljetterna släpps fredag 1/9 kl 10:00

Biljettpris: Balkong 355 kr & parkett 375 kr plus serviceavgift

Author: shownight_admin

Share This Post On