Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

Alan Carr

”Regional Trinket”

Alan ”Chatty Man” Carr till Sverige

**** 4 av 5 – The Times
“Sheer entertainment”– The Evening Standard
“Bellyachingly funny” – The Sunday Telegraph

Hemma i Storbritannien är Alan Carr ett välkänt ansikte som ståupp-komiker. programledare i TV och författare. Nu kommer han till Sverige för första gången med showen ”Regional Trinket” där han berättar om både höjdpunkter i livet och lågvattenmärken som att vara instängd på en bondgård i två år under lockdown… Nu för tiden handlar livet för Alan om att hitta lycka och glädje i de små sakerna.

Det går inte annat än att tycka om Alan Carr. En stor del av hans popularitet beror på hans folklighet. Till skillnad från många andra komiker som gillar att balansera på gränsen till att förolämpa sin publik så föredrar Carr att hålla saker och ting lätta, och förlitar sig på observationshumor, anekdoter och sin personlighet för att vinna publiken.

– Jag vet inte vad det är med folk. Det kanske beror på min ålder, men jag är hellre ’medelengelsk’ – det är bara ett annat sätt att säga populär, eller hur? skrattar Carr.

Och namnet på turnén då? Alan Carr förklarar:

– I think if you actually refer to yourself as a national treasure, you’re a bit of a dickhead. David Attenborough. Joanna Lumley, they’re national treasures. I do jack shit. Though I am surprised I haven’t got an OBE yet…

Om Alan Carr
Alan Carr var bara 25 år gammal när han 2001 fick sitt genombrott och vann både tidningen City Lifes ’Best Newcomer of the Year’ och BBC:s New Comedy Awards. Han turnerar flitigt som standup-komiker och uppträder på komedifestivaler och i TV. Han är också en älskad programledare på radio och TV och en ofta sedd gäst i olika populära underhållningsprogram. Från 2009 till 2016 hade han sin egen talkshow ’Alan Carr: Chatty Man’ på Channel 4. Dessutom sitter Carr sitter i juryn på ”RuPaul’s Drag Race UK”.
Alan Carr har en BA-examen i Drama and Theatre Studies från Middlesex University.

Alan Carr ”Regional Trinket”
Evenemangsstart kl 19:30, showen är ca 90 minuter lång utan paus

Onsdag 19 oktober – China Teatern, Berzelii Park 9 i Stockholm
Onsdag 26 oktober – Nöjesteatern, Folkets Park, Amiralsgatan 35 i Malmö

Biljetter www.shownight.se
Biljetterna släpps dag datum tid
Biljettpris: 355 kr plus serviceavgift

Följ Shownight på Facebook

Pressbilder finns att ladda ner här

Author: shownight_admin

Share This Post On