Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

Daniel Sloss

Daniel Sloss ”X”
Succéföreställningen tillbaka i Stockholm
”Fyndigt och vältajmat när maskulin skotte gör upp med manligheten”
– Dagens Nyheter –

Daniel Sloss gjorde succé i både Stockholm och Göteborg i höstas – en sån succé att det nu står klart att han kommer tillbaka med sin show Daniel Sloss ”X”. I oktober 2019 har du som missade honom förra gången chansen att se honom göra upp med mansrollen ännu en gång på China Teatern i Stockholm.

Den ständigt aktuelle Daniel Sloss rivstartade förra året genom att reprisera sin show DARK under en vecka på Soho Playhouse i New York, värma upp för David Chapelle i San Francisco och gästa Conan för åttonde gången innan han fortsatte turnera genom USA och vidare till Australien. Med start i sommar repriserar han sin tionde soloföreställning Daniel Sloss ”X” som sålde slut i både Stockholm och Göteborg hösten 2018. Förutom Daniel Sloss ”X” är han även aktuell med två nya Netflix-specialer och är den andre komikern någonsin som fått ett Netflix-paket.

Sloss intelligenta humor får publiken att känna sig extremt normal och samtidigt extremt trasig. Du skrattar tills du gråter – eller är det kanske tvärtom? Australiensiska Herald Sun gav showen fyra stjärnor och skrev: ‘Simply world class…Sloss skilfully weaves sensitive subject matter into a hilarious tapestry… intelligently and ironically calling out the hypocrisy of human nature’.

– Det bästa sättet att göra en obekväm situation mer bekväm är att skämta om den. Jag anser att komiker kan prata om vad som helst. Jag hatar när vissa ämnen ses som tabu för inget av dem behöver vara det. Ja, somliga samtal kan upplevas som otänkbara men det betyder inte att vi inte bör ha dem, säger Daniel Sloss.

Om Daniel Sloss
Daniel Sloss är född 1990 i Kingston upon Thames. När han var fyra år flyttade familjen till Fife i Skottland. Han är en favorit hos Conan O’Brien och har uppträtt åtta gånger i hans show, senast i januari i år; på humor­festivalen Edinburgh Fringe tio gånger inför en publik på över 10 000 personer varje gång; gjort ett Tedx Talk när han bara var 19 år; två solosäsonger off-Broadway och är den yngste ståupp-komiker någonsin som gjort en solosäsong i Londons West End. Sloss har gjort sig känd för sin tajming, kvickhet och sina vassa skämt om både stort och smått med såväl respekt som respektlöshet och han räds inte kontroversiella ämnen. I höstas släppte Netflix två nyinspelade komedispecialer med Sloss.

‘Brutal observational humor’ – Time Out, New York

www.danielsloss.com
FB Daniel-Sloss | INSTA Danielsloss | YouTube GETSLOSSED | Twitter: @daniel_sloss

Daniel Sloss ”X”
China Teatern, Berzelii park 9, Stockholm
Tisdag 29 oktober, kl 19:30
Showen är ca 90 min lång min med paus

Biljetter www.shownight.se
Biljetterna släpps tisdag 26/2 kl 10:00
Biljettpris: 295 kr plus serviceavgift

Följ Shownight på Facebook

Author: shownight_admin

Share This Post On