Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

Daniel Sloss

Daniel Sloss ”X”
Komedigeniet tillbaka med en ny show
‘Brutal observational humor’ – Time Out, New York

Daniel Sloss gjorde succé på Södra Teatern i höstas med sin nionde soloshow NOW – en föreställning han framförde över 150 gånger i 28 länder. Den ständigt turnerande unge skotten kommer nu tillbaka med sin nya show ”X”. Den här gången besöker han både Stockholm och Göteborg.
Scalateatern i Stockholm 5/10 – Lorensbergsteatern i Göteborg 7/10

Sloss rivstartade året genom att reprisera sin show DARK under en vecka på Soho Playhouse i New York, värma upp för David Chapelle i San Francisco och gästa Conan för åttonde gången innan han fortsatte turnera genom USA och vidare till Australien. I höst kommer han tillbaka till Sverige för femte gången med sin tionde soloföreställning ”X”.

Sloss intelligenta humor får publiken att känna sig extremt normal och samtidigt extremt trasig. Du skrattar tills du gråter – eller är det kanske tvärtom? Australiensiska Herald Sun gav showen fyra stjärnor och skrev: ‘Simply world class…Sloss skilfully weaves sensitive subject matter into a hilarious tapestry… intelligently and ironically calling out the hypocrisy of human nature’.

– Det bästa sättet att göra en obekväm situation mer bekväm är att skämta om den. Det är inte att förminska saken men det lättar lite på stämningen, släpper ut lite luft, säger Daniel Sloss.

Om Daniel Sloss
Daniel Sloss är född 1990 i Kingston upon Thames. När han var fyra år flyttade familjen till Fife i Skottland. Han är en favorit hos Conan O’Brien och har uppträtt åtta gånger i hans show, senast i januari i år; på humor­festivalen Edinburgh Fringe tio gånger inför en publik på över 10 000 personer varje gång; gjort ett Tedx Talk när han bara var 19 år; två solosäsonger off-Broadway och är den yngste ståupp-komiker någonsin som gjort en solosäsong i Londons West End. Sloss har gjort sig känd för sin tajming, kvickhet och sina vassa skämt om både stort och smått med såväl respekt som respektlöshet och han räds inte kontroversiella ämnen. I sommar släpper Netflix två nyinspelade komedispecialer med Sloss.

Daniel Sloss senaste framträdanden på Conan O’Brien
16 jan 2018: https://www.youtube.com/watch?v=cuwYY2afNs4
23 jan 2017: https://www.youtube.com/watch?v=NwvlBAmoMmA

13 juni 2016: https://www.youtube.com/watch?v=TmxzBqk1nWI

www.danielsloss.com
FB Daniel-Sloss | INSTA Danielsloss | YouTube GETSLOSSED | Twitter: @daniel_sloss

Daniel Sloss ”X”
Scalateatern, Wallingatan 32-34 i Stockholm
Fredag 5 oktober, kl 19:30

Lorensbergsteatern, Karl Gerhards plats 1 i Göteborg
Söndag 7 oktober, kl 19:30
Showen är ca 90 min lång min utan paus

Biljetter www.shownight.se
Biljetterna släpps måndag 11/6 kl 10:00
Biljettpris: 295 kr plus serviceavgift

Följ Shownight på Facebook

Author: Sindre

Share This Post On