Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

Dara Ó Briain

Dara Ó Briain – ”Voice of Reason”

Nu kommer han äntligen tillbaka till Sverige. Irländske komikern och programledaren Dara Ó Briain har kallats både britterna mest älskade irländare och Irlands störta export efter Guinness. Sist han var i Sverige för tre år sedan uppträdde han för utsålda hus i Stockholm och Göteborg.

Den här gången har han inkluderat även Malmö i spelplanen när han nästa vår kommer tillbaka till Sverige med sin nya show ”Voice of Reason”. Den 12 maj uppträder Dara Ó Briain på Konserhuset i Göteborg, den 16 maj på China Teatern i Stockholm och den 18 maj på Slagthuset i Malmö. Biljetterna släpps den 15 augusti.

Dara Ó Briain älskas av publik och kritiker för sina klockrena iakttagelser av det absurda i vardagen och sin naturliga, rättframma stil som träffar mitt i prick. Han levererar kvicka och vågade anekdoter och han älskar att munhuggas med sin publik. Sedan genombrottet i början av 2000-talet har den prisbelönte komikern uppträtt för utsålda hus både på Irland, i Storbritannien och runt om i världen från Shanghai till Stavanger.

Dara inledde sin TV-karriär redan på 90-talet som barnprogramledare och har också varit programledare för ett otal brittiska underhållningsprogram på BBC – bland annat den brittiska versionen av ”The Apprentice” i fem år, men där slutar alla likheter med Donald Trump.

Det är inte bara Daras underfundiga humor som gjort att han är flitigt anlitad av en av världens största TV-kanaler. Han är också programledare för dokumentärer och har haft sin egen vetenskaps­serie på BBC One. Dara Ó Briains entusiastiska intresse för vetenskap är uppenbart i en fantastisk dokumentär som sändes på BBC One för tre år sedan där han intervjuade Stephen Hawking. Vad många inte känner till är att Ó Briain innan han begav sin in på stand up-banan tog examen i både matematik och teoretisk fysik vid universitet i Dublin.

Här kan du se Dara Ó Briains intervju med Stephen Hawking

Dara Ó Briain ”Voice of Reason”
12 maj 2019 – Konserhuset, Götaplatsen 8 i Göteborg
16 maj 2019 – China Teatern, Berzelii Park 9  i Stockholm
18 maj 2019 – Slagthuset, Carlsgatan 12A i Malmö
Showen är ca 90 min lång min utan paus

Biljetter www.shownight.se
Biljetterna släpps onsdag 15/08 kl 10:00
Biljettpris: 375-455 kr plus serviceavgift

Author: shownight_admin

Share This Post On