Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

Dr. Jordan B Peterson

Dr. Jordan B Peterson kommer tillbaka till Sverige i sommar
Stockholm, Hovet 5 juni – Göteborg, Scandinavium 8 juni

Den kanadensiske professorn, kliniske psykologen, debattören och YouTube-kändisen Jordan B Peterson har kallats ett samhällsfenomen. Sist han var i Sverige för tre år sedan var det veritabelt slagsmål om biljetterna till Skandiascenen på Cirkus som sålde ut i ett nafs. I sommar kommer han till arenorna Hovet i Stockholm och Scandinavium i Göteborg med sin nya föreläsning ”Beyond Order: 12 More Rules for Life”. Biljetterna släpps fredag 3/12.

Jordan B. Peterson har undervisat advokater, läkare och affärsmän i mytologi, konsulterat för FN:s generalsekreterare, hjälpt sina kliniska klienter att hantera depression, tvångssyndrom, ångest och schizofreni, fungerat som rådgivare till seniora partners i kanadensiska advokatbyråer och gjort omfattande föreläsningsturnéer i Nordamerika och Europa.

2018 släppte han självhjälpsboken ”12 livsregler: ett motgift mot kaos” som sålts i över fem miljoner exemplar och toppat bästsäljarlistorna i bland annat USA och hemlandet Kanada. Tidigare i år kom uppföljaren ”Bortom ordning: 12 nya livsregler” som fick 4 av 5 i betyg i ansedda tidningen The Telegraph och låg etta både på New York Times och Sunday Times topplistor.

4,3 miljoner följare på YouTube
Jordan B Peterson har influerat miljontals människor och fått följare från världens alla hörn. Hans videor och podcasts har en publik på hundratals miljoner – Petersons YouTube-kanal har 4,3 miljoner följare. Hans utmanande teorier och tankar som lämnar få oberörda har nästan gett honom rockstjärnestatus. Han anser bland annat att kön handlar om biologi, inte om sociala faktorer och han har gjort sig känd för sin kritik av feminism och postmodernism. Själv sätter Jordan Peterson oinskränkt yttrandefrihet högst av alla värden.

Peterson har gedigna meriter på sitt CV. Examen i statsvetenskap från University of Alberta, examen i psykologi från University of Alberta, doktorsexamen i psykologi från McGill University och professor vid University of Toronto. 1999 släppte han boken ”Maps of Meaning: The Architecture of Belief”.

YouTube: https://www.youtube.com/user/JordanPetersonvideos
Podcast: https://www.jordanbpeterson.com/podcast/

“OH, GOD!” Jordan B Peterson struggles to answer dilemmas
Skavlan SVT, 25 oktober 2018

https://www.youtube.com/watch?v=IBw1Ne7umY8

Jordan B Peterson – Beyond Order: 12 More Rules for Life Tour
Söndag 5 juni, kl 19:30 – Hovet, Arenaslingan 9, Johanneshov, Stockholm
Onsdag 8 juni, kl 19:30 – Scandinavium, Valhallagatan 1 i Göteborg

Biljetter www.shownight.se
Biljetterna släpps fredag 3/12 kl 10:00
Biljettpris: 340-795 kr plus serviceavgift

Följ Shownight på Facebook

Author: shownight_admin

Share This Post On