Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

Dr. Jordan Peterson

Den kontroversielle Dr. Jordan B Peterson till Sverige

Jordan B Peterson har kallats ett samhällsfenomen. Den kanadensiske professorn, psykologen och debattören har miljontals views på sin YouTube-kanal som har över 1,3 miljoner prenumeranter. Nyligen släppte han självhjälpsboken ”12 livsregler: ett motgift mot kaos” som toppat bästsäljarlistorna i både USA och hemlandet Kanada. Den 5 och 10 november kommer Jordan Peterson till Sverige och Skandiascenen i Stockholm. Biljetter släpps fredag 20 juli.

Jordan B Peterson har på kort tid influerat miljontals människor och fått följare från världens alla hörn. Hans utmanande teorier och tankar som lämnar få oberörda har nästan gett honom rockstjärnestatus. Peterson anser bland annat att kön handlar om biologi, inte om sociala faktorer och han har gjort sig känd för sin kritik av feminism och postmodernism. Själv sätter Jordan Peterson oinskränkt yttrandefrihet högst av alla värden.

Peterson har gedigna meriter på sitt CV. Examen i statsvetenskap från University of Alberta, examen i psykologi från University of Alberta, doktorsexamen i psykologi från McGill University och arbetar idag som professor vid University of Toronto. Förutom den aktuella boken, som han också turnerar med och pratar kring, så har Peterson även släppt boken ”Maps of Meaning: The Architecture of Belief”.

Måndagen den 5 november och lördagen den 10 november kommer Jordan B Peterson till Skandiascenen i Stockholm för sin första Sverigebesök.

Jordan B Peterson
Skandiascenen, Cirkus, Djurgårdsslätten 43-45 i Stockholm
Måndag 5 november och lördag 10 november, kl 19:00
Evenemanget är ca 90 min lång min utan paus

Biljetter www.shownight.se
Biljetterna släpps fredag 24/8 kl 10:00
Biljettpris: 325-695 kr plus serviceavgift

Author: shownight_admin

Share This Post On