Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

Gabriel Iglesias

Gabriel ”Fluffy” Iglesias kommer till Stockholm & Göteborg

Med anledning av den pågående coronapandemin måste vi tyvärr meddela att Gabriel Iglesias’ Go Big or Go Home-turné flyttas fram till juni 2022.

Det nya datumet för Stockholm är 9 juni 2022 på Hovet. Nytt datum för Göteborg är den 10 juni 2022 i Scandinavium.

Håll i dina biljetter – de gäller också på det nya datumet. Om du inte har möjlighet att gå på det nya datumet, var vänlig kontakta AXS och Ticketmaster senast den 26 april 2021.


Gabriel Iglesias var en av de första komikerna som slog igenom via YouTube där han växte snabbt. Idag är han en av YouTubes mest uppmärksammade komiker med över 412 miljoner visningar och 15 miljoner följare på sina sociala medier. Han fyller arenor och toppar stand up-festivaler över hela världen. Våren 2021 kommer han till Stockholm och Göteborg med världsturnén ”Beyond the Fluffy World Tour”.


Iglesias har gjort internationell succé med sin komedistil som har gjort honom älskad och uppskattad i alla åldrar och av både publik och kritiker. Efter genombrottet online har Gabriel Iglesias gjort flera uppskattade gästframträdanden i TV i bland andra “Jimmie Kimmel Live“, “The Tonight Show with Jay Leno“, “Conan“, “The Late Late Show with Craig Ferguson“ och “Good Morning America“.

Han blev en favorit på Comedy Central där han fick sitt eget TV-program efter att ha samlat flest tittarröster. Kanalen hade över 15 miljoner tittare när den sista showen i serien sändes. Han har varit röstskådespelare i tecknade serien “Family Guy“, långfilmen “Den stora nötkuppen“ och kommande “Blazing Samurai“ för att nämna några. Han spelade ‘Tobias’ i långfilmen “Magic Mike XXL“.

Förra året klev han in på Hollywood Reporters lista över årets komiker tillsammans med bland andra Jerry Seinfeld och Chris Rock. Just nu är han aktuell i Netflix-serien ”Mr. Iglesias” som släpptes i somras som han både regisserat och spelar rollen som en godhjärtad high school-lärare i. Hans första Netflix-special ”I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry” släpptes 2016 och var en succé som krävde uppföljare – i januari i år kom ”One Show Fits All” och en tredje är väntad nästa år.

Gabriel Iglesias är en av få komiker som kan stoltsera med ett fullsatt Madison Square Garden i New York – i vår intar han Scandinavium i Göteborg och Hovet i Stockholm med ”Beyond the Fluffy World Tour 2022”.

Några YouTube-klassiker med Gabriel Iglesias:
Drive Thru Voice
The President
Making Cops Laugh
High School Reunion

Gabriel Iglesias – ”Beyond the Fluffy World Tour 2022”
Showen är ca 120 minuter inkl paus

Stockholm
Hovet, Johanneshov i Stockholm
Torsdag 9 juni 2022, kl 19:30

Göteborg
Scandinavium
Fredag 10 juni 2022, kl 19:30

Biljetter www.shownight.se
Biljetterna släpps fredag 1/11, kl 10:00
Biljettpris: 340–465 kr

Author: shownight_admin

Share This Post On