Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

Iliza Shlesinger

Stand up-stjärnan med raketkarriär:

På grund av Coronakrisen och de rådande restriktionerna runt om i världen kommer följande föreställningar med Iliza Shlesinger bli framflyttade:

Fredag 8 maj 2020 kl.19.00 | Stockholm | China Teatern – flyttas till tisdag 8 december 2020 kl.19:30

Fredag 8 maj 2020 kl.22:00 | Stockholm | China Teatern – flyttas till onsdag 9 december 2020 kl.19:30

Det här svåra beslutet togs efter rekommendationer från myndigheter för att minska spridningen av Coronaviruset (COVID-19).
Biljetterna är förstås giltiga till de nya datumen, men vid eventuella frågor ber vi er kontakta inköpsstället. För information  om turnén, vänligen besök iliza.com

I år släpptes Iliza Shlesingers Netflix-special ”UnVeiled” där hon avhandlar sitt bröllop och vägen dit. Det var den femte specialen sedan den första ”War Paint” släpptes 2013, följd av ”Freezing hot” 2015. 2018 kom specialen ”Elder Millennial” under vilken hon spelade in ”Iliza Shlesinger: Over & Over”, en så kallad ”fan-u-mentary” – en dokumentär där fansen får följa med stjärnan bakom kulisserna under hela turnén.

– What you see is what you get. Den Iliza du ser på scenen är en förlängning av mig själv i verkliga livet, säger Iliza Shlesinger.

Se, hör och läs Iliza
I år har Iliza, förutom att göra stand-up på scen, både medverkat i filmen Wonderland där hon spelar mot Mark Wahlberg och är i full gång med produktionen av ”The Iliza Shlesinger Sketch Show”. Båda har premiär på Netflix nästa år.

Som om inte det skulle räcka gav Iliza Shlesinger för två år sedan ut boken ”Girl Logic: The Genius and the Absurdity” där hon delar med sig av en självsäker kvinnas inställning till vänskap, relationer och att vara singel. Iliza bjuder även på sin unika världssyn i nya podden ”AIA: Ask Iliza Anything”. Allt detta gör hon när hon inte är gäst i TV-program som “The Tonight Show with Jimmy Fallon” och “The Today Show”. I maj kommer hon till Stockholm och China Teatern.

Iliza Shlesinger – namn på show

China Teatern, Berzelii park 9, Stockholm

Tisdag 8 december 2020, kl 19:30 (SOLD OUT)

Onsdag 9 december 2020, kl 19:30

Showen är ca 90 minuter inkl paus

Biljetter www.shownight.se
Biljetterna släpps fredag 15/11, kl 10:00
Biljettpris: 345-885 kr
Följ Shownight på Facebook

Author: Sindre

Share This Post On