Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

[wysija_form id="1"]

Iliza Shlesinger

Iliza Shlesinger är Back In Action och avslöjar det nya namnet och turnéschemat för hennes turné som egentligen var planerad för 2020, men flyttats fram på grund av pandemin.
“Mitt team och jag har jobbat hårt med att flytta turnén och vi ser väldigt mycket fram emot att äntligen få träffa er alla” säger Iliza. “Vi är försiktigt optimistiska att alla föreställningarna kommer ske som planerat nu när vi närmar oss en mer hoppingivande tid. Jag älskar er och kan inte vänta tills jag får komma tillbaka till mina Party Goblins!”
Nytt datum för er som har biljetter till föreställningen den 8 december i år blir den 18 oktober 2021.
Nytt datum för er som har biljetter till föreställningen den 9 december blir den 19 oktober 2021.
Om du inte kan gå på de nya datumen, vänligen kontakta biljettbokning@chinateatern.se för mer information senast den 9 januari 2021.
 Efter den 9 januari 2021 godkänns inga återbetalningar.
Tisdag 8 december 2020 kl.19.30 | Stockholm | China Teatern – flyttas till Måndag 18 oktober 2021 kl.19:30
Onsdag 9 december 2020 kl.19.30 | Stockholm | China Teatern – flyttas till Tisdag 19 oktober 2021 kl.19:30
Det här svåra beslutet togs efter rekommendationer från myndigheter för att minska spridningen av Coronaviruset (COVID-19).
Biljetterna är förstås giltiga till de nya datumen, men vid eventuella frågor ber vi er kontakta inköpsstället. För information  om turnén, vänligen besök iliza.com

Iliza Shlesinger komedi är alltid aktuell – sociala kommentarer, politik, populärkultur, feminism – men också fysisk. Hon utnyttjar hela scenen, poserar, dansar, ofta blir hon nästan karaktärerna i sina egna skämt och hon är en mästare på observationskomik.

I år släpptes Iliza Shlesingers Netflix-special ”UnVeiled” där hon avhandlar sitt bröllop och vägen dit. Det var den femte specialen sedan den första ”War Paint” släpptes 2013, följd av ”Freezing hot” 2015. 2018 kom specialen ”Elder Millennial” under vilken hon spelade in ”Iliza Shlesinger: Over & Over”, en så kallad ”fan-u-mentary” – en dokumentär där fansen får följa med stjärnan bakom kulisserna under hela turnén.
– What you see is what you get. Den Iliza du ser på scenen är en förlängning av mig själv i verkliga livet, säger Iliza Shlesinger.
Se, hör och läs Iliza
I år har Iliza, förutom att göra stand-up på scen, både medverkat i filmen Wonderland där hon spelar mot Mark Wahlberg och är i full gång med produktionen av ”The Iliza Shlesinger Sketch Show”. Båda har premiär på Netflix nästa år.
Som om inte det skulle räcka gav Iliza Shlesinger för två år sedan ut boken ”Girl Logic: The Genius and the Absurdity” där hon delar med sig av en självsäker kvinnas inställning till vänskap, relationer och att vara singel. Iliza bjuder även på sin unika världssyn i nya podden ”AIA: Ask Iliza Anything”. Allt detta gör hon när hon inte är gäst i TV-program som “The Tonight Show with Jimmy Fallon” och “The Today Show”. I maj kommer hon till Stockholm och China Teatern.
Iliza Shlesinger 
China Teatern, Berzelii park 9, Stockholm
Måndag 18 oktober 2021 kl.19:30 (SOLD OUT)
Tisdag 19 oktober 2021 kl.19:30
Showen är ca 90 minuter inkl paus

Biljetter www.shownight.se
Biljetterna släpps fredag 15/11, kl 10:00
Biljettpris: 345-885 kr
Följ Shownight på Facebook

Author: shownight_admin

Share This Post On