Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

Jacksepticeye

“Jacksepticeye – How Did We Get Here?”

Irländske Youtube-stjärnan Jacksepticeye har en av de snabbast växande kanalerna i Europa med nära 20 miljoner följare, men onsdagen den 31 oktober är det inte bara där vi kan se honom. Då kommer han nämligen till Stockholm Waterfront med showen ”Jacksepticeye – How Did We Get Here?”.

28-årige Seán William McLoughlin, mer känd under online-pseudonymen Jacksepticeye började sin Youtube-karriär i sin farmors stuga i skogen när han var 17 år gammal. Det skulle dock dröja ytterligare fem år innan han vågade lägga upp det första klippet. Året efter sköt följarskaran i höjden efter ett omnämnande i svenska YouTube-stjärnan PewDiePies kanal. I skrivande stund har han 19 856 956 följare på sin Youtube-kanal där han inte bara underhåller när han spelar spel han själv inte anser sig vara bra på, utan bygger även upp en gemenskap med följarna som han värderar högt.

Youtubes mest excentriske karaktär
Fyra år efter han postade sin första video var han redan uppe i 10 miljoner följare, han säger i en intevju i Late Night Show att det han tror avgör om man kommer klara sig i YouTube-djungeln är att man är sig själv och tycker det är roligt, och det märks verkligen att Seán William älskar det han gör. Hans videor sprudlar av energi (och svordomar), han har själv kallat sig Youtubes mest excentriske karaktär, samtidigt som han vågar visa snart 20 miljoner människor när han gråter över sin farmors bortgång.

Men att säga att det enda som krävs för att få två gånger Sveriges befolkning att besöka ens YouTube-kanal varje dag är att vara sig själv låter som en alldeles för ödmjuk förklaring, kanske kan hans show ”Jacksepticeye: How Did We Get Here?” svara närmare på hur i alla fall Seán William själv har tagit sig från en stuga i skogen till Stocholm Waterfront.

Om showen
Även om showen handlar om hur han har blivit en av Europas snabbast växande YouTube-stjärnor är den långt ifrån en torr föreläsning om entreprenörsskap. Han hoppas att alla besökare ska lämna lokalen med ett leende på läpparna och säger att föreställningen är det han har gjort som han är mest stolt över – och det bådar ju gott med tanke på hur många leenden han sprider varje dag. Vi kommer  även få chansen att se det han har blivit hyllad för – att spela och kommentera – live.

Author: shownight_admin

Share This Post On