Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

Jim Jefferies

Frispråkige ståupparen Jim Jefferies till Stockholm, Göteborg och Lund i januari!

 

Jim Jefferies är en av sin generations mest respekterade och populära ståuppare. Han har underhållit och provocerat världen över med sin konfronterande, tankeväckande och definitivt barnförbjudna humor i över ett årtionde. För två år sedan rev applådåskorna och skratten nästan ner taket på Stockholm Waterfront. Nu är Jim Jefferies tillbaka med sina krassa funderingar kring politik, religion och vardagshändelser.

 

Jim Jefferies nya turné ”The Unusual Punishment Tour” kommer till Stockholm, Göteborg och Lund i januari nästa år.

 

Jim Jefferies sätter känslor i brand vart han än kommer med sin knivskarpa och provocerande humor som ofta trampar på gränsen. Han kommer undan med skämt om ämnen som de flesta komiker inte skulle ta i med tång tack vare sin förmåga att samtidigt både charma och förolämpa publiken. Jefferies stil har också gjort honom till en av de snabbaste stigande ståupp-stjärnorna.

 

Jefferies gör verkligen inte anspråk på att vara en förebild. Hans i många fall anstötliga skämt är roliga just för att de är så överskridande och provocerande. Även om det är de skämten som väcker mest uppmärksamhet så är han också en medryckande berättare när han pratar om allt från politik till populärkultur.

 

Jim Jefferies är aktuell med ”Jim Jefferies Show” som hade premiär på Comedy Central i juni; en serie program där Jefferies reser över hela världen och ger sin syn på aktuella händelser – stort som smått, högt och lågt. Under hösten turnerar han i USA och Kanada och kommer till Europa efter årsskiftet.

 

Om Jim Jefferies

Jim Jefferies är en australiensisk komiker, skådespelare och författare, numera bosatt i Los Angeles. Han la grunden för sin kontroversiella och utmanande stil 2009 i den kritikerrosade HBO-specialen ”I swear to God”. Han följde upp den med ” Alcoholocaust” som sändes på Showtime och därefter ”Fully Functional” som hade premiär på EPIX 2012. Året därefter skrev, producerade och medverkade han i sin egen sitcom ”Legit” på FX. 2014 gjorde han komedispecialen ”Bare” för Netflix där även hans komedispecial ”Freedumb” premiärvisades förra sommaren.

Author: shownight_admin

Share This Post On