Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

Jimmy Carr

Kultkomikern Jimmy Carr till Sverige hösten 2022

 

Föreställningarna med Jimmy Carr som skulle ägt rum i höst flyttas till nya datum 2022. För dem som inte kan se föreställningen det nya datumet går det bra att återköpa biljetter upp till 30 dagar från det att evenemanget skulle ägt rum. Vänligen kontakta inköpsstället för mer information.

Hemma i Storbritannien och i USA har engelske komikern Jimmy Carr kultstatus och är van att ständigt vara på turné. Av förklarliga skäl har även Carr varit tvungen att pausa turnerandet men nu är han ute på vägarna igen. I september nästa år kommer han till Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås och Umeå med sin helt nya show ”Terribly Funny”.

Som shownamnet antyder så innehåller Jimmy Carrs nya show skämt om alla slags hemska saker. Hemska saker som kan ha påverkat dig eller människor du känner och älskar. Men det är bara skämt – det är inte de hemska sakerna. Carr anser att vara politisk korrekt på en stand up-show är som att ha krav på säkerhet och arbetsmiljö på en rodeo.

Jimmy Carr är känd för sitt omisskännliga skratt, sin mörka humor och att med uttryckslös min leverera det ena skämtet spetsigare än det andra. Han har själv sagt att han lider av skämt-Tourettes och förolämpar jämlikt:

– Jag ber aldrig om ursäkt för något av mina skämt. Jag har möjligen sagt att jag är ledsen om jag upprört någon, men det var ett skämt! Det bästa jag vet är att höra publiken skratta och sen i samma andetag dra efter andan när deras samvete säger dem att det där borde de inte ha skrattat åt.

Pressröster om ”Terribly Funny”:

– The Times –  “A comedy mastermind on fine form”
– The Telegraph“A timely blast of toxicity from the man that wokeness forgot”
– NARC Magazine“Carr delivers exactly what you think he’s going to; intelligent one-liners which cut close to the bone of sensitive topics”

Jimmy Carr “Terribly Funny”
Evenemangsstart: kl 19:30. Föreställningen är ca 90 minuter lång – ingen paus

Turnéplan
3 juni – Malmö, Slagthuset

4 juni – Uppsala, UKK

5 juni – Västerås Konserthus

11 juni – Umeå, aula nordica

12 juni – Göteborgs Konserthus

22 oktober – Stockholm Waterfront

Biljetter www.shownight.se
Biljetterna släpps måndag 5/10 kl 10:00
Biljettpris: 325-395 kr plus serviceavgift

Author: shownight_admin

Share This Post On