Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

Kathy Griffin

Kathy Griffin:

VÄRLDENS ROLIGASTE KVINNA TILL STOCKHOLM I NOVEMBER!

 

Världens kanske roligaste kvinna – åtminstone den mest frispråkiga – gör sin första turné utanför USA. I november kommer hon till Stockholm och China Teatern. Kathy Griffin har vunnit två Emmy-utmärkelser, en Grammy, spelat huvudroller i TV-serier och turnerat under decennier. Men aldrig har hon varit mer efterfrågad än nu, efter incidenten med det ökända och kontroversiella fotot (ja… DET fotot).

 

– Vem kunde ana. Ett foto ledde till erbjudanden från hela världen. Jag ser fram emot att få publiken att skratta och berätta hela den fåniga men roliga historien, säger Kathy Griffin.

 

I sin nya show “Laugh Your Head Off” kommer Griffin att berätta om den famösa bilden, som togs under en fotosession med den berömde amerikanske fotografen Tyler Shields, och vad som sen hände när hon la upp bilden på sitt Twitter-kontot och den spreds som en löpeld i hela världen. Den hesa komikern kommer också att i sin sedvanliga stil dissekera aktuella popkulturhändelser och ‑fenomen i rasande fart. Kathy Griffin är en lysande improvisatör och inga ämnen är tabu. Hon har inga mellanläggen; ingen är likgiltig inför Kathy Griffin, antingen älskar men henne eller så avskyr man henne.

 

– Min show är inget för mesar, så lämna barnen hemma. Mitt motto är ”funny first”, fast med kärlek förstås, säger Griffin.

 

Kathy Griffin var nominerad till en Grammy sex år i rad i kategorin Bästa komedialbum innan hon slutligen vann utmärkelsen 2014 och blev den tredje kvinnan någonsin att vinna kategorin (efter Lily Tomlin och Whoopi Goldberg). Griffin har Guinness världsrekord i antalet komedispecialer på TV och 2011 blev hon den första komikern att släppa fyra TV-specialer under ett och samma år. 2009 toppade hon New York Times bästsäljarlista med sina memoarer ”Official Book Club Selection” och i november förra året släppte hon bästsäljaren ”Kathy Griffin’s Celebrity Run-Ins: My A-Z Index”.

 

Kathy Griffin inleder sin världsturné i slutet av oktober i Nya Zeeland, och fortsätter sedan till Australien och Singapore innan hon kommer till Europa. Onsdagen den 22 november uppträder hon på China Teatern i Stockholm.

 

Kathy Griffin “Laugh Your Head Off World Tour”,

China Teatern i Stockholm

Onsdag 22 november, kl 19:30

Föreställningen är ca 90 minuter lång utan paus.

 

Biljetter www.shownight.se

Biljetterna släpps 1/9 kl 09:00

Author: shownight_admin

Share This Post On