Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

[wysija_form id="1"]

Kevin Bridges

Kevin Bridges – “Brand New Tour”

Hans första turné var fullsatt, den andra vann Ticketmasters pris för årets snabbast säljande biljetter med 45 000 på en dag och den tredje sågs av en halv miljon människor. Förväntningarna är höga när Skottlands främste stand up-leverantör kommer till Stockholm och Göteborg.

När han som 17 år bara hade ”klassens clown” på meritlistan tog han mod till sig och mailade The Stand Comedy Club i Edinburgh för att boka sitt första gig. När han en månad senare spelade PlayStation med en kompis ringde de upp och han fick veta att ingen hade tagit hans ansökan på allvar. Han fick till giget ändå och tog emot sin första skrattsalva när han påpekade att han var en 17-åring som just blivit serverad en öl. Sedan dess har nog ingen arrangör varit dum nog att ignorera hans mail.

Bara ett år efter debuten som ståuppare gick han till final i So You Think You’re Funny på Channel 5 men det var långt ifrån den sista gången han skulle vara med i TV. Efter det har han gästat Live at the Apollo och Have I Got News For You regelbundet och har sin egen kritikerrosade TV-serie Kevin BridgesWhat’s The Story.

Kevins självbiografi We need To Talk About… Kevin Bridges släpptes 2014 genom Penguin Books och blev en Sunday Times Best Seller och han gjorde en boksigneringsturné till 22 orter i Storbritannien.

Under 2018 har Glasgow-bor haft hela 19 kvällar på sig att se Kevin Bridges på ikoniska ”The Hydro” men i vår är det dags att lämna Skottland och åka ut på den fjärde världsturnén.

Sprillans nya ”Brand New Tour”
I Brand New får vi bland annat höra Kevin Bridges ta sig an Donald Trump, social rörlighet och dieter på samma sätt som har gjort att han gått från klassens clown till en av Skottlands största stand up-komiker. Det är svårt att hålla sig för skratt när han får oss att se uttjatade vardagsämnen på ett helt nytt sätt.

Missa inte sprillans nya Brand New!

Pressröster
“An edge seldom found in mainstream comics”
– Mail On Sunday

“His comedy style is so instinctive he makes the terrifyingly tough toil of stand-up resemble a piece of cake.”
– Evening Standard

“Blessed with that extra smidgeon of God-given talent”
– Times

“Restores observational comedy’s edge…”
– The Guardian

Kevin Bridges – Brand New Tour

Göteborg
Tisdag 9 april, kl 19:30

Lorensbergsteatern, Karl Gerhards Plats 1, Göteborg
Evenemanget är ca 90 min lång min utan paus

Biljettpris: 385 kr plus serviceavgift

Stockholm
Tisdag 30 april, kl 19:30
China Teatern, Berzelii park 9, Stockholm
Evenemanget är ca 90 min lång min utan paus

Biljettpris: 370 kr plus serviceavgift

Biljetterna släpps måndag 29 oktober, kl 10:00

Följ Shownight på Facebook

Author: shownight_admin

Share This Post On