Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

Kevin Hart

Nya datum för Kevin Harts shower i Stockholm och Göteborg

Nyhet: Hart lägger Malmö till turnén

På grund av en schemakrock flyttas Kevin Harts föreställningar i Stockholm och Göteborg. Ändringen i turnéplanen innebär att Hart nu även kan komma till Malmö.

 

De nya datumen är:

26 augusti – Göteborg, Scandinavium

27 augusti – Malmö Arena

6 september – Stockholm, Ericsson Globe

Köpta biljetter gäller till det nya datumet. Återköp kan göras senast 16 mars genom att kontakta inköpsstället.

 

Om Kevin Hart

Det går inte annat än att älska Kevin Hart – den lille komikern med det stora hjärtat. I början av sin karriär blev han ofta utbuad från scenen; nu är Kevin Hart är en av vår tids mest omtyckta och framgångsrika komiker med över 35 miljoner följare på Twitter. Förrförra sommaren blev han förste komiker att sälja slut en fotbollsstadion när han uppträdde för 53 000 fans i Philadelphia.

Första gången Hart var i Sverige uppträdde han på China Teatern som sålde slut på biljetterna, därefter blev det ett utsålt Globen och en utsåld Malmö Arena. Kevin Hart är just nu ute på en omfattande USA-turné men sin nya föreställning ”The Kevin Hart Irresponsible Tour” som han sedan tar den vidare till Kanada, Australien, Asien och Europa. I slutet av sommaren kommer han tillbaka till Globen i Stockholm och Malmö Arena, och för första gången till Scandinavium i Göteborg.

– Vi är så glada att han kommer tillbaka till Sverige igen, säger Berang Shahrokni hos arrangören Shownight. Det har varit braksuccé de tidigare gångerna och om jag ska döma utifrån alla reaktioner och kommentarer i sociala medier så blir det inte annorlunda den här gången.

 

Komiker, skådespelare, författare

Mångfacetterande Kevin Hart är inte bara komiker utan vi har också sett honom i filmer som Five Year Engagement, Little Fockers, The 40 Year Old Virgin, Central Intelligence och nu senast i Jumanji: Welcome to the Jungle, sida vid sida med skådespelare som Robert DeNiro, Ben Stiller, Kate Hudson och Dwayne Johnson.

Förra året släppte han sina memoarer ”I Can’t Make This Up: Life Lessons” som gick rakt in på förstaplatsen på New York Times bästsäljarlista där den låg kvar i tio veckor. Boken toppade också ljudboksplattformen Audibles bästsäljarlista där över 100 000 ex såldes under de första fem veckorna.

Kevin Harts nästa långfilm är Night School för Universal Pictures, en film där han är medförfattare till manuset, producerar och spelar huvudrollen.

 

”The Kevin Hart Irresponsible Tour”

Scandinavium Göteborg, söndag 26 augusti kl 19:30

Malmö Arena, måndag 27 augusti kl 19:30

Stockholm Globe Arena, torsdag 6 september kl 19:30

Förställningen är ca 90 min lång, utan paus

 

Author: shownight_admin

Share This Post On