Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

Rob Schneider

Trefaldigt Emmy-nominerade komikern Rob Schneider till Södra Teatern i vår:

”Please join me for an evening of lies!”

Rob Schneider började sin karriär som öppningsakt för komiker som Jay Leno och Jerry Seinfeld och gjorde sin TV-debut som ståuppare hos David Letterman 1987. Han upptäcktes av Lorne Michaels på Saturday Night Live och medverkade i showen som skådespelare och manusförfattare i fyra säsonger. Därefter tog hans filmkarriär fart och Rob Schneider inledde sitt långa samarbete med Adam Sandler. 2009 gjorde Schneider comeback som ståupp-komiker efter ett nästan tjugo år långt uppehåll.

Nu är han tillbaka i Stockholm med sin nya show ”Please join me for an evening of lies”. Fredag 23 mars kommer han till Södra Teatern.

För den stora publiken är Rob Schneider förmodligen mest känd som skådespelare i publiksuccéer som ”Big Daddy”, ”The Waterboy”, ”Deuce Bigalow: American Gigolo” och ”Härmed förklarar jag er Chuck och Larry”. Han är trefaldigt Emmy-nominerad som manusförfattare till Saturday Night Live men också nominerad till ett otal Razzie Awards – vinnare 2006 som Sämsta skådespelare för ”Deuce Bigalow: European Gigolo”.

Under större delen av 90- och 00-talen fokuserade Schneider på filmandet och var borta från ståupp-scenen i nästan två decennier. I slutet av 2009 gjorde han comeback som ståupp-komiker och fick ett lysande mottagande på sin internationella turné.

Turnén varade i över ett år och inkluderade bland annat ett Stockholms-besök våren 2011. Sedan dess har han släppt två komedialbum – ” Registered Offender” – och i höstas släpptes andra säsongen av Schneiders Netflix-sitcom ”Real Rob” som anspelar på hans eget liv (bland annat spelas hans fru i serien av Patricia Azarcoya, hans fru i verkliga livet).

Biljetter släpps 19:e Januari

Author: shownight_admin

Share This Post On