Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

Sarah Millican

Sarah Millican ‘Control Enthusiast’ – Europaturné 2019

 

“The comic laureate of unglamorous-but-glorious womanhood” – The Guardian

 “This is why she is one of the most successful comedians in the country” – The Times

 

Den prisbelönta komikern Sarah Millican åker på sin första Europaturné nästa vår. Den 6 mars kommer hon till Stockholm och China Teatern. Hemma i Storbritannien är hon älskad för sin härligt ärliga och raka humor. Bara tre år efter sin standup-debut blev 2008 hon Bästa nykomling vid Edinburgh Fringe och 2013 listades hon som en av de 100 mest inflytelserika kvinnorna av Radio 4:s ”Woman’s Hour”. Millican är tvåfaldigt BAFTA-nominerad för sin BBC-serie ”The Sarah Millican Television Programme”.

 

Sarah Millican har turnerat fem säsonger i Storbritannien med föreställningen ”Control Enthusiast” som hon tar på Europaturné våren 2019. Showen har fått lysande kritik och spelat för utsålda hus. Här får du bland annat lära dig allt om vägraseri, räddningspersonal, att fisa i sjukhusbyxor, hur man tar emot en komp­li­mang, vad som kan hända på en behåprovning, tips inför trosinköp samt hur man pratar med butiks­biträden.

 

– Jag är livrädd när jag går ut på en scen fast jag har ett rätt bra ”jag-tycker-det-här-är-jätteroligt”-ansikte men allt är fejk. Fast man kan fejka självförtroende tills man får det – ett par rejäla skratt från publiken så är självförtroendet där. Det finns inget bättre än att få folk att skratta. Jag älskar det. Det är det bästa jobbet i världen, säger Sarah Millican.

 

I oktober 2017 släppte hon sin första bok, ”How To Be Champion”, som beskrivs som en del självbiografi, en del självhjälp, en del bekännelse och en del hyllning till att bara vara en helt vanlig kvinna. Boken gick rakt upp på förstaplatsen på Sunday Times bästsäljarlista när den släpptes och toppade ånyo listan när den kom i pocket i våras. The Chortle skrev ”Her book is, in short, champion”.

 

Sarah Millican är också en av grundarna till Standard Issue, en smart och humoristisk podcast gjord av kvinnor för kvinnor. Hennes förra show, ”Outsider” sågs av över 225 000 besökare.

 

Sarah Millican ”Control Enthusiast”
China Teatern, Berzelii Park 9 i Stockholm
Onsdag 6 mars, kl 20:00
Showen är ca 2 timmar lång inklusive paus

Biljetter www.shownight.se
Biljetterna släpps fredag 20/7 kl 10:00
Biljettpris: 325 kr plus serviceavgift

Author: Sindre

Share This Post On