Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

Sully Erna

Sully Erna, sångaren i Godsmack, till Debaser Strand i Stockholm i höst

Parallellt med sin roll som sångare i hårdrockbandet Godsmack – han har rankats som en av världens bästa heavy metal-sångare av Hit Parader – har Sully Erna en framgångsrik solokarriär och två soloalbum bakom sig. Som soloartist tar han sin inspiration från så vitt skilda artister och genrer som Billy Joel, Bruce Springsteen, Ray Charles och Adele till Motown, bossanova och country. Måndagen den 18 september uppträder han på Debaser Strand i Stockholm.

 

Sully Erna är medlem i flerfaldigt platinabelönade Godsmack sedan starten1995 men han har också släppt två publik- och kritikerhyllade soloalbum: ”Avalon” som kom ut 2010 och ”Hometown Life” som släpptes i höstas. Medan Avalon var inspirerad av världsmusik och mer experimenterande så har hans andra album beskrivits som omfamnande av all musik som Erna själv älskar; blues, country och R&B. Som han själv sjunger i titellåten på ”Hometown Life”: ”And so as these years roll on, I always come back to where I belong”.

 

Om Sully Erna

Sully är uppvuxen i Massachusetts och kommer från en mycket musikalisk familj: Pappa var trumpetare och farfars bror var en berömd kompositör hemma på Sicilien. Sully spelar även munspel, percussion och piano och är mer eller mindre självlärd på gitarr. Redan 2007 släppte han sina memoarer ”The Paths We Choose” som beskriver hur han kämpade som musiker fram till att Godsmack fick sitt första skivkontrakt.

 

“An evening with Sully Erna”

  • Debaser Strand i Stockholm
  • Måndag 18 september 2017 kl 20:00 (support kl 19:00)
  • Konserten är ca 2 timmar lång
  • Biljetterna släpps onsdag 28/6 kl 11:00
  • Biljettpris: 375 kr plus serviceavgift
  • Följ Shownight på Facebook

 

Author: shownight_admin

Share This Post On