Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

The Football Ramble

Fotbollspodden med 65 miljoner nedladdningar:
The Football Ramble kommer till Stockholm nästa vår

“The go-to podcast for the discerning fan”
 David Jordan, The Times

The Football Ramble är tillbaka – nu med hela världen som målbild! 

Det är nu klart att den kritikerrosade fotbollspodcasten The Football Ramble kommer till Stockholm med fotbollssnacket du önskade att du kunde ha med dina vänner – om de vore lika roligt skruvade som Luke Moore, Pete Donaldson, Marcus Speller och Jim Campbell.
China Teatern i Stockholm, onsdag 22 april 2020.

– Det ska bli en fröjd att ta The Football Ramble ut på vägarna igen på vår största turné hittills och jag ser verkligen fram emot att få spela sidekick till ”The Pete Donaldson Experience”. Jag vet inte vad han planerat men jag är säker på att det blir explosivt, skrattar Luke Moore.

Den engelska podcasten The Football Ramble startade i Luke Moores kök 2007 där han tillsammans med vännenMarcus Speller spelade de in ett avsnitt varannan vecka. När komikern Jim Campbell och radio-DJ:n Pete Donaldson anslöt 2009 föll de för trycket från publiken och ökade produktionen till ett avsnitt i veckan – och klättrade upp till förstaplatsen på iTunes lista över sport-podcasts med över 65 miljoner nedladdningar. Nu gör de sig redo för sin största turné någonsin med stopp både i USA och Europa.

– Kan knappt bärga mig att få åka på turné igen. Jag har skaffat nya gräsliga sparkdräkter som jag tänker pracka på mitt gäng. Har också köpt ett nytt lyxigt resestrykjärn som jag längtar efter att få testa. BRING ON THE RAMBLE TOUR, säger Pete Donaldson.

Drömsnack i tolv år
The Football Ramble liknar inget fotbollssnack du tidigare har hört. I tolv år har vännerna låtit oss vara med när de pratar om sin favoritsport i podden, men de har känt varandra mycket längre än så. Marcus Speller, Jim Campbell och Luke Moore träffades redan på universitet och Moore lärde sedan känna Pete Donaldson när han jobbade på Capitol Radio i London. Det hörs att de har kul – precis så kul som du själv hade kunnat ha när du pratar fotboll med dina vänner – om dina vänner hade varit lika hysteriskt roliga och träffsäkra.

Nästa vår har du chansen att både höra och se världens kanske mest inflytelserika fotbollspodcast prata live om världens största sport när gänget från The Football Ramble går igenom de mest minnesvärda – och löjliga – ögonblicken från fotbollsvärlden på China Teatern i Stockholm.

Pressröster om The Football Ramble:
“Consistently brilliant”– Mark Chapman, host of MOTD2
“Not since the heady days of Baddiel & Skinner has anyone so passionately deconstructed the joys of the game”Doc Brown, Comedian
“The Ramble is the conversation you’d have with your friends about football. 
If your friends were witty, dysfunctional obsessives”– Kelly Cates, BBC Radio 5 Live

The Football Ramble
China Teatern, Berzelii Park 9 i Stockholm
Onsdag 22 april 2020, kl 19:30
Showen är ca 90 minuter

Biljetterna släpps onsdag 14/8, kl 09:00
Biljettpris: 325 kr plus serviceavgift

Följ Shownight på 
Facebook

Author: shownight_admin

Share This Post On