Close Close

Subscribe to our newsletter

to be first in line for new announcements and exclusive pre-sales:

Tom Green

Ståupparen Tom Green tar sin europeiska road trip till Scalateatern i sommar

Tom Green fick sitt stora genombrott med sin 90-talsshow The Tom Green Show på MTV. Sedan dess har han bland annat haft huvudroller i flera Hollywood-komedier, varit gästvärd för The Late Show med David Letterman, suttit på omslaget av Rolling Stone, sänt webb-TV-show från sitt vardagsrum och fått sparken från Celebrity Apprentice av Donald Trump.

I sommar åker den kanadensiske skådespelaren, rapparen, författaren, komikern, producenten, regissören, talkshow-värden och mediapersonligheten Tom Green på turné i Europa – Tom Green’s European Comedy Road Trip 2017” – och den 18 juni uppträder han på Scalateatern i Stockholm.

Tom är för närvarande värd för Tom Green Live på Mark Cubans AXS TV och för pod­casten The Tom Green Radio Show som är en av de mest nedladdade på iTunes. Missa inte chansen att njuta av Tom Greens briljanta, omstörtande, upproriska, ibland fåniga men alltid otroligt roliga show – på 90-talet blev han känd som den roligaste, mest vågade TV-personligheten och det har inte ändrats.

– Jag har en benägenhet att se humorn även i mörka situationer. Jag ser också det roliga i det vardagliga, i status quo – det har alltid varit något jag tycker är viktigt, säger Tom Green.

Pressröster om Tom Green’s European Comedy Road Trip
“A masterpiece of stand-up brilliance”
AXS

“With a maniacal grin, and dare I say Carlinesque* swagger, Tom Green was doing what fewer and fewer comedians are doing. Making a point, taking a stance, and not giving a shit if you agree or not. GO SEE HIM NOW!”
Too Far (Canada)

Tom Green on Married Couples and Facebook

“Tom Green’s European Comedy Road Trip 2017”
Scalateatern, Wallingatan 32-34 i Stockholm
Söndag 18 juni, kl 19:30

Biljetter www.shownight.se
Biljetterna släpps tisdag 7/2 kl 10.00
Biljettpris: 355 kr plus serviceavgift
Showen är ca 90 min lång utan paus

Author: shownight_admin

Share This Post On